Skip to main content

Wij geloven in de kracht van het combineren van zowel ‘echt’ gefilmd beelden, als geanimeerde beelden. Met deze combinatie maak je het persoonlijk én functioneel. Als kijker is het extra makkelijk om te volgen hoe de video in elkaar steekt door deze elementen te combineren.

Wat zijn ‘live-action’ beelden?

Live-action beelden is materiaal wat daadwerkelijk gefilmd is. Of dit nou met je telefoon of met een professionele cameracrew gebeurt, maakt niks uit.

Als je je live-action beelden achter elkaar hebt gezet in een montage programma, kan je daarna de animaties toevoegen. Deze zijn een stuk moeilijker om te maken en gebeurt vaak alleen door professionele animatoren.

AI-animaties

Soms is het mogelijk om gebruik te maken van AI voor je animaties. Dit is steeds meer opkomend en je kunt hier dan ook gebruik van maken. Er zijn verschillende tools om je animaties met AI te laten genereren.

Voorbeeld

Voor onze videomarketing promo hebben we ook gebruik gemaakt van de combinatie van live-action beelden en animatie. Dit versterkt het verhaal van de voice-over. Zie hier hoe we dit gedaan hebben:

Een voorbeeld van de combinatie live-action beelden en animatie in onze videomarketing promo