Skip to main content

Event aftermovie laten maken

Doeltreffend met een aftermovie

Video is persoonlijk

Herinnering voor bezoekers

Promoot een nieuwe editie

Een aftermovie laten maken is een slimme investering. Een aftermovie is namelijk perfect voor het communiceren van de sfeer van een geslaagd event. Van het gevoel. Van de vibe. Je laat je bezoekers je evenement herbeleven én je hebt meteen een throwback waarmee je ze warm kunt maken voor een volgende editie. Twee vliegen in één klap.

Bij Storyshot kun je nu een inspirerende aftermovie laten maken van jouw event. Check ons portfolio voor wat inspiratie of neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Aftermovie laten maken

Voor oude én nieuwe bezoekers

Een aftermovie laten maken geeft bezoekers een mooie herinnering, maar je kunt ‘m ook gebruiken als promotiemateriaal voor je volgende event. Zodat je diezelfde bezoekers nóg een keer te kunnen verwelkomen of om nieuwe, potentiële bezoekers te overtuigen om een ticket te kopen. En er zitten nog meer voordelen aan:

  • eenvoudig (online) verspreiden voor groter bereik
  • effectief vergroten van je naamsbekendheid
  • multifunctionele beelden

Meer dan festivals

Bij aftermovies denk je al gauw aan festivals en feesten. Logisch. Ligt voor de hand. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon van andere evenementen een aftermovie laten maken. Bijvoorbeeld van congressen, trainingen, presentaties en productlanceringen. Of verhoog de motivatie van je medewerkers en laat je personeelsuitje vastleggen!

Van begin tot eind

Van tevoren denken we mee over het einddoel: wat moet de film communiceren? Zo weten we waar we op moet letten en missen we geen enkel detail. We zoeken en vinden de beste beelden van de dag en maken er een eerste montage van. Inclusief passende muziek. Na het verwerken van eventuele feedback is je film al klaar en kunnen we ´m verspreiden!

Aftermovie laten maken door Storyshot

Wij zijn Storyshot, flexibele en betaalbare videografen. Met unieke producties voor een vaste prijs vertellen wij de verhalen van allerlei soorten evenementen in Arnhem en omgeving. Van Apeldoorn tot Nijmegen en van Ede tot Doetinchem. Maar we komen ook graag langs als jouw event aan de andere kant van ‘t land plaatsvindt.

Aftermovie laten maken

Trek nieuwe bezoekers met een aftermovie

Neem contact op over een aftermovie

Waarom Storyshot?

  • Jong & creatief
  • Wij snappen online
  • Produceren vanuit jouw doel
  • Persoonlijk & direct contact
  • Professionele video- en audiokwaliteit (met o.a. onze high-end RED camera)
  • Gezellig
  • Flexibel

Toffe klanten