Skip to main content

High-end multicam registratie van klein tot groot

Wij doen meercamera registraties van klein tot groot. Of dat nou in een theaterzaal of in de Ziggo Dome is, wij kennen geen grenzen en houden van uitdagingen! Een meercamera registratie van een fysiek event is een goede investering.

Met een schermregistratie zien bezoekers de artiest beter en zullen ze een betere eventervaring hebben. Uit de opname kun je achteraf ontzettend veel content halen voor social media. Daarmee kan je een volgende editie goed promoten!

  • Evenement
  • Congres
  • Theatervoorstelling
  • Festival
  • Schermregistratie

Dynamisch

De spanningsboog online is kort. Met onze dynamische insteek zorgen we ervoor dat uw livestream er professioneel uitziet, maar ook leuk is om naar te kijken!

Perfect geregeld

We houden van scherpe plaatjes, goede microfoons en mooi licht. Onze producer regelt alle details tot in de puntjes. Dan dan hebben we ook nog een gezellige, jonge crew!

Platform

Alles is mogelijk. Streamen of interactie. Via Teams, YouTube, Instagram, TikTok, ons platform, jullie eigen website.. Alles kan!

Naast de A12

Streams op locatie verzorgen wij in heel Nederland- en daarbuiten! Onze studio is makkelijk bereikbaar, vlakbij de A12 in Arnhem. Gratis parkeren voor de deur.

Waarom Storyshot?

Dankzij onze liefde voor technisch een goede basis én mooie shots, zijn onze registraties het totale pakket. Of dit nou voor een schermregistratie is of een totaalpakket: wij zorgen dat de juiste apparatuur aanwezig is en de kijker een fantastische ervaring heeft.