Skip to main content

Podcast Studio Arnhem

Akoestiek

Dankzij de rustige locatie, geluidswerende gordijnen en geluidspanelen klinkt je geluid perfect.

Video-optie

Met onze videoregie kunnen we live schakelen tussen onze camera’s om bij je podcast ook beeld te hebben.

Podcast microfoons

Met speciale podcast microfoons bieden we de hoogste audiokwaliteit.

Voorzieningen

Veel ruimte, gratis parkeren, overhead deur, glasvezel, apparatuur.
Meer over voorzieningen? Klik hier.

Welkom bij onze Podcast Studio Arnhem

Als je op zoek bent naar een professionele podcast studio in Arnhem, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze studio is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt alles wat je nodig hebt om jouw podcast op te nemen, te bewerken en te publiceren.

Studio boeken

Case: Burgervaders – Ahmed Marcouch

Wij hebben hiervoor de studio, apparatuur, crew en montage voor geleverd. De productie werd verzorgd door Mooodi.

Op zoek naar een podcast studio in Arnhem?

Onze studio is gevestigd in het hart van Arnhem en is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast hebben we voldoende parkeergelegenheid in de buurt van onze studio.

Bij ons kun je rekenen op professionele begeleiding en ondersteuning bij het opnemen en bewerken van jouw podcast. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat de geluidskwaliteit van jouw podcast van hoog niveau is en dat alle details goed worden uitgewerkt.

Naast het opnemen van audio, bieden wij met ons productiehuis Storyshot ook de mogelijkheid om jouw podcast op video vast te leggen. Met onze professionele camera’s en belichting zorgen wij voor een hoogwaardige videoregistratie van jouw podcast. Zo kun je niet alleen luisteraars bereiken, maar ook een breder publiek aanspreken dat jouw podcast graag wil zien en horen.

Of je nu eenmalig een podcast wilt opnemen of regelmatig gebruik wilt maken van onze diensten, bij ons ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven. Wij staan klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw podcastdromen!