Skip to main content

Professionele livestream studio Arnhem

Onze livestream studio in Arnhem is de perfecte oplossing voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een manier om digitaal te communiceren met hun doelgroep. Met onze live talkshows, die worden uitgezonden via een livestream, bieden we een interactieve en boeiende manier om informatie te delen met jouw publiek.

 • Townhall meeting
 • Interne communicatie
 • Webinar
 • Kwartaalupdate
 • Entertainment

Dynamisch

De spanningsboog online is kort. Met onze dynamische insteek zorgen we ervoor dat uw livestream er professioneel uitziet, maar ook leuk is om naar te kijken!

Perfect geregeld

We houden van scherpe plaatjes, goede microfoons en mooi licht. Onze producer regelt alle details tot in de puntjes. Dan dan hebben we ook nog een gezellige, jonge crew!

Platform

Alles is mogelijk. Streamen of interactie. Via Teams, YouTube, Instagram, TikTok, ons platform, jullie eigen website.. Alles kan!

Naast de A12

Streams op locatie verzorgen wij in heel Nederland- en daarbuiten! Onze studio is makkelijk bereikbaar, vlakbij de A12 in Arnhem. Gratis parkeren voor de deur.

Waarom Storyshot?

Dankzij onze liefde voor perfectie, gaan onze livestreams erg soepel. Wij willen niet alleen de kijker een fantastische livestream geven, maar ook jullie achter de schermen. Wij zijn gericht op gastvrijheid en efficiëntie. Dit zie je ook terug in onze studio. Deze hebben we functioneel ingericht en daardoor biedt het (volgens ons) precíes wat je nodig hebt. Hij heeft de juiste grootte, genoeg camera’s & licht en mooi decor. Maar niet meer poespas dan nodig is. En dat zie je ook terug in ons prijskaartje.

Wij willen jouw kijker een actieve, dynamische stream geven zodat hij goed zijn aandacht erbij houdt en jouw organisatie professioneel overkomt. Aan de achterkant streven we ernaar om alles perfect voor jou te regelen!

Livestream Studio Arnhem

Onze studio in Arnhem is uitgerust met professionele camera’s, verlichting en geluidstechnologieën, waardoor we een hoogwaardige productie kunnen leveren. We hebben ook ervaren technici en regisseurs die de uitzending beheren en zorgen voor een vlotte en naadloze productie.

Onze livestream studio in Arnhem biedt verschillende mogelijkheden voor interactie met jouw publiek, waardoor je de betrokkenheid kunt vergroten. Je kunt bijvoorbeeld vragen van kijkers beantwoorden, live polls houden en feedback verzamelen tijdens de uitzending. Dit maakt onze studio ideaal voor digitale ALV’s, online symposia en het presenteren van kwartaalcijfers.

Dus als je op zoek bent naar een professionele live talkshow studio die je kunt inzetten voor jouw digitale communicatie, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij bieden de technologie, expertise en flexibiliteit die je nodig hebt om jouw boodschap op een boeiende en interactieve manier over te brengen.

Toepassingen van onze livestream studio Arnhem

Onze talkshow studio is inzetbaar voor verschillende livestreams:

 • Digitale ALV
 • Online symposia
 • Presenteren van kwartaalcijfers
 • Digitale presentatie
 • Online vergadering
 • Open dag
 • Etc.

Voorbeeld cases

Filter