Skip to main content

Livestream uitvaart | Storyshot

Doeltreffend

Video is persoonlijk

Klantenbinding

Trek nieuw personeel

Met een livestream van de uitvaart zorg je dat verre familieleden, vrienden of ander belangstellenden die er niet bij kunnen zijn de afscheidsceremonie toch kunnen meemaken. Vanuit het ziekenhuis of vanuit het buitenland, bijvoorbeeld. En gewoon op een laptop, telefoon of tablet. Veilig, makkelijk en zonder gedoe.

Bij Storyshot zorgen we voor de techniek, de verbinding en een beveiligde omgeving waar de livestream van de uitvaart te bekijken is. Vooraf opgezet en getest, zodat we nooit voor verrassingen komen te staan en jij je gewoon kunt richten op de zaken die er écht toe doen.

Livestream laten organiseren

Makkelijk en snel geregeld

Bij een overlijden moeten een heleboel dingen geregeld worden. Een livestream van de uitvaart is slechts één van die vele zaken. Daarom maken we het je zo makkelijk mogelijk. We bespreken je wensen en zorgen met geavanceerde apparatuur en slim camerawerk dat de dienst prachtig in beeld wordt gebracht en perfect te volgen is. Altijd en overal.

Mogelijkheden

Iedere dienst, iedere ceremonie is anders. Daarom zorgen we alle koppelingen die familie en vrienden nodig hebben om hun zegje te doen. Om iets voor te dragen zoals ze dat zelf ogen hebben. Zo integreren we bijvoorbeeld dia’s uit Powerpoint of starten we op het juiste moment een paar video’s in. Daarbij maak je altijd gebruik van:

 • meerdere camera’s voor totaalshots en close-ups
 • microfoons met kraakhelder geluid
 • een feilloze verbinding op iedere locatie

Livestream van de uitvaart terugkijken

De dagen na een overlijden zijn vaak hectisch. Zeker als naaste. Je bent er dan soms niet helemaal bij met je hoofd. Begrijpelijk. En ook andere belangstellenden zijn soms niet in staat de stream te bekijken. Het is dan fijn om de stream direct als opname mee te krijgen, zodat je die kunt delen of om zelf later rustig terug te kunnen kijken.

Wie zijn wij?

Wij zijn Storyshot. Flexibele en betrokken videografen en technici die de afscheidsceremonie en het verhaal van jouw dierbare(n) vertalen in prachtig beeld en geluid en ondertussen zorgen voor een feilloze livestream van de uitvaart. Gewoon voor een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Livestream laten organiseren

Waarom Storyshot?

 • We werken met een duidelijke werkwijze
 • Van tevoren krijg je een fixed price
 • Unieke producties
 • Snel contact
 • Professionele video- en audiokwaliteit
 • Al vele producties opgeleverd
 • Flexibel
 • Betaalbaar

Toffe klanten

Andere diensten die Storyshot aanbiedt

Livestream

Stream je evenement live met meerdere camera’s en goed geluid. Bereik meer mensen.

Productfilm

Verkoop je product door het zichzelf te laten verkopen met video.

Aftermovie

Inspireer bezoekers met jouw evenement

Testimonialvideo

Laat het verhaal vertellen met interviews.

Bekijk alle diensten

Even bellen of direct een offerte ontvangen

Meer weten over het laten organiseren van een livestream?