Skip to main content

Livestream event | Storyshot

Doeltreffend

Video is persoonlijk

Klantenbinding

Trek nieuw personeel

De beste beleving van een evenement

Evenementen zijn een wereld op zichzelf. Een wereld waar van alles bij elkaar komt. Locatie, programma, aankleding, catering, entertainment, publiek en alles daaromheen. Soms klein, soms groot; soms voor vermaak en soms met een zakelijk doel. Maar in welke vorm dan ook: door een livestream van je event te maken is het mogelijk om de complete beleving bij honderden of zelfs duizenden mensen thuis te brengen.

Livestream laten organiseren

De livestream van een event goed geregeld

Storyshot neemt de kijker mee naar je evenement op een manier die echt voelt. Dit doen we door aandachtig te kijken naar je ideeën en te werken aan een plan voor cameraplaatsingen, lichtwerk, geluidsopnamen, videoregie, presentatiematerialen, technische ondersteuning en meer. We kunnen zelfs tools toevoegen waarmee vanuit huis interactie gemaakt kan worden met artiesten of sprekers op het evenement. Op deze manier creëren we de optimale beleving binnen de livestream van het event.

Doelgericht livestreamen

Heb je een inhoudelijk interessant programma waar de kijkers niets van mogen missen? Wij verzekeren dat elke spreker haarscherp binnenkomt, alle informatie op precies het juiste moment in beeld staat en er terugkoppeling mogelijk is vanuit het (digitale) publiek. We kunnen de livestream tijdens het evenement zelfs uitzenden op grote schermen om de twee werelden nog dichter bij elkaar te brengen.

Organiseer je een evenement intense muziek, unieke decoratie en knallende lasershows? Dan wil je vaak nét wat meer dan alleen ‘een goede presentatie’. Wij denken mee met licht en techniek om de sfeer perfect in beeld te brengen. We kunnen cameramensen door het publiek laten lopen om alle emotie vast te leggen en we kunnen zelfs reacties van de kijkers op het grote scherm zetten. Alles wat er nodig is om de beleving over te brengen alsof het publiek erbij is.

Zorgeloze livestream van je event

Storyshot zorgt ervoor dat je je als organisator nergens druk over hoeft te maken en je kan richten op het evenement zelf. Wij regelen alles wat nodig is voor de beste event livestream via YouTube, Instagram, Facebook, Discord, Twitch, Periscope, een eigen website of waar je dan ook maar wilt — alles is mogelijk. Zonder zorgen, binnen budget.

Livestream laten organiseren

Waarom Storyshot?

  • We werken met een duidelijke werkwijze
  • Van tevoren krijg je een fixed price
  • Unieke producties
  • Snel contact
  • Professionele video- en audiokwaliteit
  • Al vele producties opgeleverd
  • Flexibel
  • Betaalbaar

Toffe klanten

Andere diensten die Storyshot aanbiedt

Livestream

Stream je evenement live met meerdere camera’s en goed geluid. Bereik meer mensen.

Productfilm

Verkoop je product door het zichzelf te laten verkopen met video.

Aftermovie

Inspireer bezoekers met jouw evenement

Testimonialvideo

Laat het verhaal vertellen met interviews.

Bekijk alle diensten

Even bellen of direct een offerte ontvangen

Meer weten over het laten organiseren van een livestream?