Skip to main content

Virtuele tour | Storyshot

Doeltreffend

Video is persoonlijk

Klantenbinding

Trek nieuw personeel

Google Street View voor bedrijven

Om de klant uit te nodigen op locatie is tegenwoordig niet veel meer nodig. Sterker nog: zelfs het reizen naar de locatie is niet meer nodig! Door een virtuele tour te laten maken van je bedrijf geef je iedereen een warm welkom. Vanuit het comfort van hun eigen huis. Simpel gezegd is het Google Streetview voor bedrijven.

Virtuele tour laten maken

Virtuele tour voor vastgoed

Een virtuele tour is ook perfect voor de verkoop of verhuur van vastgoed. Zo kunnen potentiële kopers eerst een rustig een kijkje nemen in het pand voordat hier een makelaar aan te pas hoeft te komen. Een virtuele tour geeft bovendien een veel betere indruk van de ruimtes dan alleen foto’s. Het geeft mensen een gevoel bij het pand. Mensen die een virtuele tour hebben gedaan en overgaan tot bezoek zijn dan ook vaak al in een ver stadium van interesse, wat het hele proces makkelijker maakt.

Laat je locatie online schitteren

Heb je een afgelegen locatie die je onder aandacht wilt brengen? Laat Storyshot dan een virtuele tour van deze locatie maken. Bij Storyshot maken we scherpe en sfeervolle 3D foto’s van alle plekken waar je de (digitale) bezoekers wilt uitnodigen. We zorgen ervoor dat de locatie online schittert. Het enige wat je zelf hoeft te doen is zorgen dat de locatie er tip-top uitziet voor het verwelkomen van de digitale bezoekers.

Een virtuele tour laten maken door Storyshot

Wij maken foto’s in 360 graden in de beste kwaliteit mogelijk en zorgen ervoor dat de beelden naadloos op elkaar aansluiten. Wil je nog een stap verder gaan en een echte virtuele tour creëren? Het is mogelijk om tags met informatie te plaatsen en de bezoekers mee te nemen op reis. Daarnaast kunnen wij video’s, links, afbeeldingen en andere bestanden toevoegen aan de virtuele tour om de ervaring compleet te maken. Jij geeft je voorkeuren aan en wij regelen de rest. Storyshot is Google Street View trusted. Dit betekent dat wij aan de kwaliteitseisen van Google voldoen voor het laten maken van een virtuele tour. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Virtuele tour laten maken

Waarom Storyshot?

  • We werken met een duidelijke werkwijze
  • Van tevoren krijg je een fixed price
  • Unieke producties
  • Snel contact
  • Professionele video- en audiokwaliteit
  • Al vele producties opgeleverd
  • Flexibel
  • Betaalbaar

Toffe klanten

Andere diensten die Storyshot aanbiedt

Livestream

Stream je evenement live met meerdere camera’s en goed geluid. Bereik meer mensen.

Productfilm

Verkoop je product door het zichzelf te laten verkopen met video.

Aftermovie

Inspireer bezoekers met jouw evenement

Testimonialvideo

Laat het verhaal vertellen met interviews.

Bekijk alle diensten

Even bellen of direct een offerte ontvangen

Meer weten over het laten maken van een virtuele tour?