Skip to main content

Filmstudio huren Arnhem

Op zoek naar een professionele en goed uitgeruste filmstudio in Arnhem? Zoek niet verder en ontdek onze studio! Onze studio is gelegen op een rustige locatie en is makkelijk bereikbaar met gratis parkeergelegenheid. Bovendien is onze studio omringd met geluidswerende gordijnen, waardoor je nauwelijks omgevingsgeluid zult horen tijdens het opnemen van jouw filmproductie.

Contact opnemen

Filmstudio huren Arnhem

Bekijk details & prijzen

Of het nu gaat om camera’s, licht, geluid, autocue of een gekleurde backdrop, onze opslag is voorzien van een uitgebreide selectie aan apparatuur. Van een cameraset tot het inrijden van een volledige auto, dankzij onze overhead deur kun je eenvoudig laden en lossen.

Onze studio is voorzien van glasvezel internet, waardoor je razendsnel kunt werken of zelfs een livestream kunt realiseren. Daarnaast bieden wij onze studio aan tegen een aantrekkelijke prijs en is deze zowel met als zonder apparatuur te huren. Zo kun je de studio volledig indelen naar jouw wensen en behoeften.

Kortom, onze filmstudio in Arnhem biedt alles wat je nodig hebt voor de perfecte filmproductie. Of je nu op zoek bent naar een rustige locatie, een goed uitgeruste studio of een aantrekkelijke prijs, bij ons ben je aan het juiste adres. Neem contact met ons op en ontdek wat onze studio voor jou kan betekenen!