Skip to main content

Dronevideo laten maken

Nieuw perspectief

Professionele uitstraling in je video

Ideal om locaties te introduceren

Uniek beeld

Dronevideo

Een dronevideo laten maken levert je altijd one-of-a-kind beelden op. We filmen je bedrijf of event vanuit een andere hoek en met een bijzondere kijk op de gebeurtenissen. Voor beeldmateriaal dat indruk maakt en inspireert. Waar mensen over praten. Voor een video die jouw verhaal krachtig vertelt vanuit een uniek perspectief.

Bij Storyshot kun je nu die dronevideo laten maken. Geef ons even een belletje voor meer info of check onze dronereel en maak kennis met de mogelijkheden.

Dronevideo laten maken

Onze dronereel

Portfolio

Drone

Planet Awesome Karten

Planet Awesome

Imponerende aerial & motion shots

Een dronevideo laten maken geeft je ontzettend veel vrijheid. Je kunt met een drone namelijk niet alleen een overview laten maken van je event, maar je kunt bijvoorbeeld ook dichterbij de actie komen dan een videograaf. Dat levert écht onderscheidende beelden op … en nog een ook nog een heleboel andere voordelen:

  • multifunctionele footage
  • tijd- en geldbesparend t.o.v. alternatieven
  • meer aandacht (en dus meer naamsbekendheid)

Waarvoor kun je een dronevideo laten maken?

Simpel antwoord: overal! Je kunt er eentje laten maken voor in de aftermovie van je event, voor een originele touch in je commercial of bedrijfsfilm of om ook de locatie van je bruiloft op te nemen in je trouwvideo. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een drone voor inzetten. En dat doen we dan ook graag.

Wij denken met je mee

Onze camera’s en technische skills leiden tot spectaculaire luchtopnames. Echter, een luchtvideo is vaak maar zo goed als het concept. Als het achterliggende verhaal. Daarom denken we graag met je mee. Met de verhaalontwikkeling, met wat er gefilmd moet worden en hoe we dat het best kunnen doen om zoveel mogelijk impact te maken.

Over Storyshot

Wij zijn Storyshot. Dronepiloten, videografen en bovenal ook storytellers. Wij vertellen jouw verhaal op een verfrissende en bijzondere manier. Dat doen we voornamelijk in de regio van Arnhem, maar je kunt bij ons natuurlijk ook een dronevideo laten maken op andere plekken. Draaien we onze hand niet voor om.

Stuur ons een berichtje of bel ons even. We horen graag wat je ideeën zijn en waarmee we je kunnen helpen.

Dronevideo laten maken

Waarom Storyshot?

  • Jong & creatief
  • Wij snappen online
  • Produceren vanuit jouw doel
  • Persoonlijk & direct contact
  • Professionele video- en audiokwaliteit (met o.a. onze high-end RED camera)
  • Gezellig
  • Flexibel

Toffe klanten

Even bellen of direct een offerte ontvangen

Meer weten over het laten maken van een dronevideo?