Skip to main content

Cameraman inhuren | Storyshot

Doeltreffend

Video is persoonlijk

Klantenbinding

Trek nieuw personeel

Wil je een cameraman inhuren? Maak dan kennis met Storyshot. Wij zijn een team van videografen die met verfrissende ideeën en indrukwekkende shots jouw verhaal krachtig weten te vertellen. Flexibel, creatief en met een scherp oog voor details. Alles wat je nodig hebt voor een film die impact maakt.

Benieuwd naar wat we kunnen? Laat je inspireren door ons portfolio of geef ons even een belletje en ontdek hoe we ook jouw verhaal een gezicht geven.

Cameraman inhuren

Waarom een cameraman inhuren?

Een cameraman heeft de strategische knowhow en de technische skills om snel de juiste hoek of belichting te vinden en zo het perfecte beeld te creëren. Dit geeft snel en efficiënt een professioneel resultaat.

Soorten video’s

Bij Storyshot kun je eenvoudig een cameraman inhuren voor allerlei soorten video’s. Zowel voor films met een commerciële insteek als persoonlijke reportages. Altijd vanuit jouw persoonlijke voorkeuren, wensen en ideeën. Maatwerk dus. Unieke producties in de vorm van bijvoorbeeld:

Ook zelfregisserend

We fungeren niet alleen als technische videograaf. We gaan graag een stapje verder. Je kunt ons bijvoorbeeld ook als zelfregisserende cameraman inhuren. Als producer. Dat betekent dat we ook concepten ontwikkelen, shotlists maken, scripts schrijven en de video monteren. Direct klaar om op social media te delen. Nergens meer omkijken naar.

Cameraman inhuren bij Storyshot

We helpen je graag jouw verhaal te vertellen, een gevoel over te brengen of om kijkers te overtuigen. Vanuit ons centrale hoofdkantoor bij Arnhem zijn we snel bij jou op locatie. Of dat nu Apeldoorn, Nijmegen, Doetinchem of nog een stukje verder is. We komen graag bij je langs om te horen wat wat jouw verhaal is.

Geef ons even een belletje of stuur een berichtje en maak een afspraak!

Cameraman inhuren

Andere diensten die Storyshot aanbiedt

Livestream

Stream je evenement live met meerdere camera’s en goed geluid. Bereik meer mensen.

Productfilm

Verkoop je product door het zichzelf te laten verkopen met video.

Aftermovie

Inspireer bezoekers met jouw evenement

Testimonialvideo

Laat het verhaal vertellen met interviews.

Bekijk alle diensten

Toffe klanten

Waarom Storyshot?

  • Jong & creatief
  • Wij snappen online
  • Produceren vanuit jouw doel
  • Persoonlijk & direct contact
  • Professionele video- en audiokwaliteit (met o.a. onze high-end RED camera)
  • Gezellig
  • Flexibel