Skip to main content

Interview studio Arnhem | Studioshot

Bent u op zoek naar een professionele interview studio in Arnhem? Zoek dan niet verder! Bij onze studio kunt u terecht voor het opnemen van hoogwaardige interviews voor diverse doeleinden. Of u nu een interview wilt opnemen voor uw bedrijf, een podcast of een televisieprogramma, onze studio biedt alles wat u nodig heeft voor een succesvolle opname.

Studio boeken

Verschillende kleuren achtergrond

Onze backdrops zitten vast aan de muur en zijn dus direct te gebruiken zonder dat we onze studio hoeven om te bouwen.

Ideaal voor geluidsopnames

Dankzij de rustige locatie, geluidswerende gordijnen en geluidspanelen.

Lichtplafond

Hang je front & backlightverlichting aan het plafond op zodat er geen statieven in beeld zijn.

Ideaal voor videopresentaties met onze autocue

Wij monteren jouw presentatie in de achtergrond. Je script laden we in op onze autocue!

Makkelijk bereikbaar & gratis parkeren

Dichtbij de A12/Pleijroute of met de bus vanaf Arnhem Centraal.

Glasvezel internet met koffie en thee

Snel werken of een livestream uitzenden met gratis koffie en thee.

Interview studio Arnhem

Bent u op zoek naar een professionele interviewstudio in Arnhem? Zoek dan niet verder! Bij onze studio kunt u terecht voor het opnemen van hoogwaardige interviews voor diverse doeleinden. Of u nu een interview wilt opnemen voor uw bedrijf, een podcast of een televisieprogramma, onze studio biedt alles wat u nodig heeft voor een succesvolle opname.

Onze studio is uitgerust met state-of-the-art apparatuur, waaronder hoogwaardige camera’s, professionele verlichting en geluidsapparatuur. Dit zorgt ervoor dat de opname van uw interview van de hoogste kwaliteit is, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over technische problemen. Onze technici zijn ervaren en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt tijdens de opname. Met ons videoproductiehuis Storyshot kunnen we je zelfs helpen met de productie van A tot Z.

Bovendien is onze studio gelegen in het hart van Arnhem, waardoor het zeer toegankelijk is voor iedereen die in de omgeving woont of werkt. Of u nu met de auto of het openbaar vervoer komt, onze studio is gemakkelijk te bereiken.

Dus, als u op zoek bent naar een professionele interviewstudio in Arnhem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor uw volgende interviewopname. Wij helpen u graag verder!