Skip to main content
Diensten / instalive.nl

Instagram Live

Lancering nieuw product

Je doelgroep raakt gelijk geïnteresseerd omdat je het op zo’n unieke manier in de markt brengt.

Presentatie / lezing

Laat kijkers meekijken met een presentatie of lezing.

Evenement

Bijvoorbeeld een modeshow of festival. Stream het live via Intstagram.

Iedereen kan dat met een telefoon

Waarom professioneel?

Schakelen met meerdere camera’s

Bij ons is het mogelijk om met meerdere camera’s de livestream te verzorgen. Wij schakelen live tussen de camera’s en geven de kijkers de beste viewer-experience. Denk bijvoorbeeld aan een totaalcamera, een ingezoomde camera en een ‘mobiele’ camera die rondloopt en flexibel shots oppakt.

Goed geluid

Wij zorgen ervoor dat het geluid goed is en kunnen microfoons plaatsen op alle mogelijk plekken, tot zelfs op het lichaam van de personen om het beste geluid te hebben.

Zend uit op meerdere platformen

Wij kunnen, naast Instagram, tegelijkertijd ervoor zorgen dat de livestream ook op YouTube en Facebook wordt uitgezonden.

Live op Instagram

Voordelen

Bereik je doelgroep

Vooral jongeren, maar ook steeds meer ouderen zitten op Instagram! Als je dus veel mensen wilt bereiken met je livestream dan is Instagram hét platform hiervoor.

Verticaal

De livestreams op Instagram zijn verticaal. Dit betekent dat wij rechtop filmen. Het is ook mogelijk om meerdere camera’s tegelijk te laten zien onder elkaar.

Interactie

Het is erg laagdrempelig om te reageren op een livestream via Instagram. Je kunt in de livestream ook reageren op reacties van kijkers.

Ook een professionele instagram livestream?

Laten we eens koffie drinken!