Skip to main content

Ben je op zoek naar een professionele filmstudio om jouw filmproductie tot leven te brengen? Overweeg dan eens onze filmstudio in Gelderland, gelegen in de stad Arnhem! Onze studio biedt alles wat je nodig hebt voor een soepele en succesvolle filmproductie. Bijvoorbeeld voor een live webinar of een videopresentatie in onze greenscreen omgeving. Wist je dat we ook volledige videoproducties verzorgen met ons videoproductiehuis Storyshot? We helpen je graag!

Contact opnemen

Filmstudio huren Gelderland

Bekijk details & prijzen

Onze filmstudio in Arnhem is uitgerust met de nieuwste apparatuur en beschikt over moderne belichtings- en geluidssystemen. Of je nu werkt aan een korte film, een documentaire of een televisieprogramma, onze studio biedt de ideale omgeving om jouw creatieve visie tot leven te brengen.

Onze studio is omringd met geluidswerende gordijnen, waardoor de opnames ongestoord verlopen en omgevingsgeluiden tot een minimum worden beperkt. Daarnaast beschikt onze studio over een ruime opslag met veel apparatuur, zodat je de studio volledig naar jouw wensen kunt inrichten. Of je nu een cameraset of volledige auto onze studio in wilt rijden, dankzij onze overhead deur is het laden en lossen van apparatuur eenvoudig en snel.

Onze studio is gelegen in het hart van Gelderland, in de stad Arnhem, en is gemakkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. Bovendien beschikt onze studio over glasvezel internet, waardoor je razendsnel kunt werken of zelfs live streams kunt realiseren.

Als je op zoek bent naar een filmstudio in Gelderland, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze studio is aantrekkelijk geprijsd en is zowel met als zonder apparatuur te huur. Wij bieden de ideale locatie en faciliteiten voor jouw filmproductie, in een prachtige omgeving met tal van mogelijkheden voor buitenopnames.

Kortom, onze filmstudio in Arnhem is de perfecte locatie voor jouw filmproductie in Gelderland. Neem contact met ons op en ontdek wat onze studio voor jou kan betekenen!

Meer weten over onze filmstudio in Gelderland?