Skip to main content

Livestream bruiloft | Storyshot

Doeltreffend

Video is persoonlijk

Klantenbinding

Trek nieuw personeel

Je wilt natuurlijk dat familie en je beste vrienden bij jullie huwelijk zijn. Dat zij erbij zijn als jullie elkaar het ja-woord geven. Maar soms gaat dat net niet lukken. Omdat er gasten ziek zijn, bijvoorbeeld. Of ergens ver in het buitenland verblijven. Met een livestream van je bruiloft kunnen zij tóch meegenieten. Altijd en overal.

Bij Storyshot zorgen we voor die livestream van je bruiloft. We regelen de techniek, verbinding en een crew die jullie mooiste momenten perfect weet vast te leggen. Precies zoals jullie willen. Kun je zelf gewoon zorgeloos genieten van jullie dag.

Livestream laten organiseren

Alles goed geregeld

Mooie, spontane momenten kun je niet overdoen. Dus is het belangrijk dat we alles van tevoren goed geregeld hebben. Daarom zorgen we dat alles klaar staat, getest is en weten we precies wat en hoe jullie die momenten in beeld gebracht willen hebben. Ongeacht je budget, we maken altijd gebruik van:

 • Meerdere camera’s voor totaalshots en close-ups
 • Microfoons met kraakhelder geluid
 • Een feilloze verbinding op iedere locatie

Live reacties

Met een livestream van je bruiloft zorgen we ervoor dat vrienden en familie die er niet bij kunnen zijn toch mee kunnen kijken … en meer! Want ze krijgen bij Storyshot ook de mogelijkheid om te reageren. Om jullie als bruidspaar nog te feliciteren op de trouwdag zelf. Om te laten weten hoe mooi je eruit ziet als bruid. Zo zijn ze er toch ook een beetje bij. Zo goed als mogelijk.

Livestream van je bruiloft terugkijken

Wat is er leuker dan de ceremonie nog eens opnieuw te beleven? Nog even terugkijken hoe jullie wedding precies ging? Daarom krijg je de opname achteraf meteen mee en maken we desgewenst zelfs een echte aftermovie van jullie huwelijk. Ook leuk om te delen op social media of met de mensen die ook niet in staat waren de livestream te bekijken.

Over Storyshot

Wij zijn Storyshot en met een team van betrokken videografen en technici brengen we jullie eigen liefdesverhaal naar het witte doek. Of in dit geval, naar een livestream. Flexibel, persoonlijk en betaalbaar. Voor een vaste prijs zetten we de livestream van jullie bruiloft op. Weet je precies waar je aan toe bent. We bespreken graag jouw wensen.

Livestream laten organiseren

Waarom Storyshot?

 • We werken met een duidelijke werkwijze
 • Van tevoren krijg je een fixed price
 • Unieke producties
 • Snel contact
 • Professionele video- en audiokwaliteit
 • Al vele producties opgeleverd
 • Flexibel
 • Betaalbaar

Toffe klanten

Andere diensten die Storyshot aanbiedt

Livestream

Stream je evenement live met meerdere camera’s en goed geluid. Bereik meer mensen.

Productfilm

Verkoop je product door het zichzelf te laten verkopen met video.

Aftermovie

Inspireer bezoekers met jouw evenement

Testimonialvideo

Laat het verhaal vertellen met interviews.

Bekijk alle diensten

Even bellen of direct een offerte ontvangen

Meer weten over het laten organiseren van een livestream?